bootstrap web building software download

TREE FOR FUTURE

FOLLOW US

APA ITU TREE FOR FUTURE?

PROGRAM TREE FOR FUTURE

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Tree for future adalah projek penanaman cili menggunakan kaedah fertigasi yang dilaksanakan oleh Yayasan UNITI dengan kerjasama Koperasi Kolej UNITI & pelajar-pelajar UNITI.

Dengan sumbangan RM10 sahaja, sepohon pokok cili akan ditanam dan hasilnya akan digunakan oleh Yayasan UNITI untuk membantu anak-anak golongan asnaf didalam bidang pendidikan melalui program 1 Keluarga 1 Graduan.

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Dalam masa yang sama pelajar-pelajar UNITI yang terlibat dalam projek ini akan menerima wang saku sebagai upah berkerja serta Sijil Keusahawanan Fertigasi selepas tamat mengikuti keseluruhan proses penanaman sehingga memetik hasil.

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Sumbangan awal RM10 dianggarkan akan menghasil RM40 untuk tempoh 9 bulan dari tarikh semaian. RM10 akan digunakan untuk penanaman semula manakala bakinya akan di salurkan kepada pihak Yayasan UNITI (70%) untuk program 1 Keluarga 1 Graduan dan juga baki 30% akan digunakan untuk perbelanjaan operasi.

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Sumbangan anda boleh disalurkan kepada:

YAYASAN UNITI (459267P)
Bank : Affin Islamic Bank Berhad